Het e-game avontuur van Lars bij Heracles

Zondag 11 november was de dag van kans voor een kind voor Lars. We werden opgehaald om kwart voor twee in een super vette Hummer door Guus Lemmink, een super fijne man. We gingen eerst foto’s maken. Lars mocht zelfs gaan staan op de stoel voor een gave foto.

 

Toen op naar Almelo naar het Heracles stadion. We werden letterlijk voor de deur afgezet. Daar stonden Angelina Hoftijzer van Kans voor een Kind en Jeroen Moorman van Heracles ons op te wachten. We begonnen met een heerlijk buffet in de Business home van het stadion. Vervolgens gingen we naar de Skybox van de E-divisie spelers. Daar begon Lars te gamen tegen Rik Weits en Nordin Azhimi. Om kwart voor vijf begon de wedstrijd tegen Feyenoord die ze helaas verloren. Tijdens de wedstrijd werden we goed voorzien van hapjes en drankjes.

 

Na de wedstrijd kwam Brian Hessing om te gamen tegen Lars wat super gaaf was. En ja hoor, hij won met 6-3 van Brian. En Tim Breukers kwam ook nog langs, daar heeft hij ook tegen gegamed en ook van gewonnen en lekker gekletst.

 

Als toetje kreeg Lars een FIFA kaart met eigen foto en een E-divisie cap van Brian. En als klap op de vuurpijl werd hij gevraagd of hij mee wou naar Amsterdam voor live opnames van de E-Divisie.

 

Kortom een super mooie dag om nooit te vergeten. Super bedankt Angelina en Kans voor een Kind voor deze bijzondere dag.