Het prinsessenweekend van Kaylinn

Wauw; na wat gepuzzel en uitstel in verband met Corona kwam er een supermooie wens uit: Kaylinn mocht een prinses zijn! Wat een geweldige verrassing! Het werd een heel weekend met 2 overnachtingen, vervoer naar het park en prachtige verkleedkleding!


Kaylinn werd op de dag van vertrek heel mooi geschminkt door Manon van Feest met Bonniez. Vervolgens kon ze een prachtige prinsessenjurk aantrekken en hele mooie prinsessenschoenen! Haar zusje Amy mocht ook als prinses mee en werd ook mooi gemaakt door Manon. Broertje Kayran ging verkleed als spiderman mee en grote zus Alinya bleef lekker zichzelf. Dankzij verschillende lieve kinderen kregen wij een mand met allemaal verkleedkleding aangeboden en van de Houtmaat in Hengelo kregen we een mooie jurk aangeboden door Restaurant Er was eens.


Na het optutten kwam dan eindelijk de auto, en wat voor eentje!! Een oude politiewagen met een hele leuke chauffeur; Guus van Guus Lemmink | Exclusieve Autoverhuur. Het was even schrikken met de sirene aan maar het was een groot feest! Kaylinn nam rustig alles in zich op en zei vervolgens met een grote glimlach “mama dit is allemaal voor mij he!”


Eenmaal aangekomen op Vakantiepark Mölke kregen we de sleutel van ons prinsessenverblijf. Iedereen zocht snel zijn kamer uit en daarna werden we verrast met de komst van De Fotografe, Marieke Dijkhof! Marieke nam alle tijd voor ons en heeft geweldige foto’s gemaakt waardoor wij nog heel lang kunnen genieten van dit mooie weekend!


Het vakantiepark was erg leuk. Een speeltuintje vlak voor je deur, bowlen, zwemmen en wat zijn we enorm verrast door het animatieteam met 2 fantastische cadeaus en heerlijk eten, echt geweldig! We zijn veel buiten geweest want het was prachtig weer en we hebben veel ijsjes gegeten, gewoon omdat het kon!


Op zondagmiddag werden we weer opgehaald door Guus en die heeft ons op weg naar huis ook nog getrakteerd op… jaja alweer een ijsje! Eenmaal thuis waren de kinderen super moe en hebben we samen nog lekker gegeten.
Er zal nog lang worden gesproken over de wens van Kaylinn!


Vlak na de wens kwam onze wensvervuller Manon bij ons langs om de wens te evalueren. Ook toen werd er weer aan de kinderen gedacht en bracht ze voor Alinya een passend cadeautje mee voor haar leeftijd en voor de drie jongsten een mooi spel van De Dondersteen uit Hengelo.


Ik als moeder ben Kans voor een Kind erg dankbaar, ik heb mijn kinderen na lange tijd stuk voor stuk zien lachen en genieten. Ook konden ze soms verlegen worden van alles wat er voor hen werd gedaan.


Wij willen jullie bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben geregeld!

 

Sfeerimpressie: 📷 Marieke Dijkhof