Inke geniet drie dagen zorgeloos in de Efteling

Een leuk verslag van Ilona, de moeder van Inke.

 

Maandagochtend was het dan eindelijk zo ver. We gaan met het hele gezin drie dagen naar de Efteling, wat een feest! Inke vind het allemaal wat spannend en ze snapt nog niet wat we allemaal gaan doen. We worden ’s ochtends opgehaald door een taxibus waar we met z'n allen, inclusief de bagage, in kunnen. Dit vindt Inke al prachtig want normaal gaat ze elke dag alleen in de bus en nu is iedereen gezellig mee. De hele weg heeft ze met een grote glimlach verwachtingsvol om haar heen gekeken.

 

Bij de Efteling aangekomen konden we de bagage in een aparte ruimte zetten en gelijk het park in lopen. We zijn meteen in allemaal attracties gegaan. Inke vind de Droomvlucht erg mooi maar ook in de Pirahna, de wildwaterbaan, heeft ze onwijs genoten. De achtbaan Max & Moritz vindt ze prachtig. Ze geniet volop van de kriebels in haar buik en de wind in haar gezicht, zo mooi om te zien!

 

De eerste avond hebben we, voordat we terug naar het hotel gingen, nog eerst een pizza gegeten bij Pinokkio’s pizzaria. Het was een heerlijke eerste dag en Inke was zo opgewonden van alle indrukken dat ze bijna de hele nacht op haar bed heeft gesprongen en iedereen wakker heeft gehouden. Gelukkig is ze de tweede nacht heerlijk gaan slapen.

 

De tweede dag is oma nog gekomen met nichtjes en een neefje om samen met ons de Efteling in te gaan. Wederom een topdag en we hebben samen veel gelachen en genoten.

 

Op dag drie zijn we lekker weer het park ingegaan na het ontbijt en hebben we nog zoveel mogelijk attracties mee gepakt. Voordat we weer terug zijn gegaan met de taxi hebben we nog wat souvenirs gekocht om nog een leuk aandenken te hebben.

 

We hebben dankzij Kans voor een Kind echt drie fantastische dagen gehad! Voor ons was het een mooie gelegenheid om voor het eerst met ons hele gezin zoiets te mogen beleven. En wat was het voor Inke een hele mooie ervaring maar ook voor onze jongens. We moeten het allemaal samen doen in ons gezin en dit hadden onze jongens ook echt verdiend. Alles wat super goed geregeld, overal was aan gedacht. We hebben zorgeloos drie dagen genoten. Onze dankbaarheid is niet in woorden te beschrijven!

 

Bedankt voor alles 🧡 en een dikke knuffel van Inke!

 

Wensvervuller: Lianne Kroeze