Jasmijn ontmoet haar grote idool Britt Dekker

Jasmijn kreeg de verrassing van haar leven: een prachtige wensvervulling in twee delen.

 

Tijdens de eerste wensdag kreeg ze een verrassingsfilmpje met een persoonlijke boodschap én een gesigneerd boek van de bekende YouTuber Bibi. Haar moeder zegt hierover: "Jasmijn heeft een super leuke dag gehad. Ze vond het filmpje met de persoonlijke boodschap van Bibi heel erg leuk! Ze zat te glunderen aan tafel tijdens het ontbijt. Maar dat was nog niet alles, want toen ze het cadeau, een gesigneerd boek van Bibi, mocht uitpakken ging de glimlach niet meer weg!"

 

Toen was het tijd om te shoppen. Tijdens het shoppen had ze een beetje keuzestress; ze vond alles leuk, dus kiezen was erg moeilijk. Maar daarmee was het nog niet klaar. Moeder: "Daarna zijn we heerlijk uit lunchen geweest bij Nielz, dat was helemaal top. Na de lunch zijn we doorgegaan naar Go Planet. Daar heeft Jasmijn heel erg genoten van de film Silverstar met Britt Dekker, van wie Jasmijn een enorme fan is. Maar toen was de dag nóg niet voorbij, want ze mocht ook nog bowlen en ook dat vond ze geweldig. Als afsluiter hebben we daarna ook nog met z'n allen gegeten. Al met al heeft Jasmijn een fantastische dag gehad en was ze goed moe toen we weer thuis waren."

 

Jasmijn is ook een groot liefhebber van paarden. Daarom was voor haar de tweede dag de grote klapper: met de familie als VIP naar het Horse Event in Vijfhuizen! Daar wachtte haar een hele aangename verrassing, haar allergrootste wens Britt Dekker ontmoeten kwam uit! Dit hadden we voor haar geheim gehouden, dus dat maakte het extra leuk! Moeder vertelt hierover: "De ontmoeting met Britt Dekker vond Jasmijn geweldig! Jasmijn wilde heel graag een handtekening van Britt, maar er was op dat moment geen pen voorhanden. Een vriend van Britt begeleidde haar op het event en we hebben hem gevraagd of ze een poster met handtekening hadden. Binnen vijf minuten had hij een poster en een foto van Britt met Esra met handtekeningen van beide erop voor Jasmijn geregeld! Hij had er zelfs twee meegenomen, ook eentje voor grote zus Amber. Die was er op haar beurt ook weer dolgelukkig mee! De meiden waren super blij en de dag kon absoluut niet meer stuk! Dit was Genieten met een grote G! Kans voor een Kind, heel erg bedankt voor deze geweldig mooie dagen namens ons allemaal!"

 

Wensvervuller Jorieke Peters

 

Nog meer leuke foto's