Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Jessica en Jeroen in hogere sferen

Eindelijk kunnen wij weer een wensvervulling met jullie delen. En meteen een hele bijzondere!

 

Jessica en Jeroen hadden samen een superwens bedacht en toen kwam Corona …. Maar het is allemaal goed gekomen, want na anderhalf jaar wachten was het maandag 28 juni eindelijk zover: de ballonvaart!

 

Jessica en Jeroen werden opgehaald door Guus Lemmink met een mega Hummer om vervolgens zoveel mogelijk te eten in Restaurant Pan, hun lievelingsrestaurant. Daarna gingen ze naar het Hulsbeek waar DE mand klaar stond. Met z’n allen moesten ze helpen om de luchtballon klaar te maken voor vertrek. En toen gingen ze de lucht in. Wat gaaf!, maar ook wel spannend!

 

De hele reis werd vastgelegd door fotografe Marieke Dijkhof en wat was het prachtig boven in de lucht! Na een goede landing hebben ze samen de ballon weer opgevouwen. Poeh wat een werk was dat (en lekker met de voeten in de koeienvla 😂).

Na een officiële afsluiting van de ballonvaart was het tijd om weer naar huis te gaan. Dit ging niet onopgemerkt: de politieauto met goeie muziek stond klaar voor een gezellige rit naar huis!

 

Wensvervullers: Elise en Johan

 

"Jessica en Jeroen hebben het ontzettend naar hun zin gehad, ik heb ze zien stralen en veel zien lachen. Guus bedankt voor het speciale vervoer, zo mooi hoe jij omgaat met kinderen. Marieke heel erg bedankt voor de prachtige foto's zodat wij deze bijzondere dag nooit vergeten en Johan en Elise heel erg bedankt dat jullie de wens zo speciaal en mooi hebben waargemaakt voor Jessica en Jeroen. Mijn dank is groot, Ik had soms emotionele momenten zo mooi dat het was . Ontzettend bedankt voor alles!
 

Kans voor een Kind heel erg bedankt voor het waarmaken van deze wens.''

 

Marion (moeder van Jessica en Jeroen)

 

 

Sfeerimpressie van een heerlijke dag!