Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Julian geniet opperbest op het circuit van Zandvoort

Wij kwamen in contact met stichting Kans voor een Kind en Julian mocht zijn wens uiten, namelijk een dagje racen op Zandvoort.

 

In het pinksterweekend was het zover. Er was een heerlijk verzorgd verblijf geregeld in het nabij gelegen Center Parcs wat voor Julian al een hele belevenis was. Op zaterdag mochten wij ons melden op het circuit, waar wij zeer gastvrij werden ontvangen door vrijwilligers van de geweldige stichting Groot Hart. Zij hadden de racedag geweldig georganiseerd tijdens de pinkster racen.

 

In de lounge van Redbull kregen wij uitleg hoe de dag ging verlopen. Daarna kregen wij een rondleiding over het circuit . Toen was het tijd om terug naar de pitbox te gaan om de helm te passen. Julian had er ontzettend veel zin in. Eindelijk was het zover en om beurten mochten de speciaal uitgenodigde kinderen plaatsnemen in een van de raceauto’s. Voor Julian kwam de safety car voorrijden van het Circuit Zandvoort. Duimpje omhoog en hij ging met bijna 200 kilometer per uur over het circuit. Toen de auto terugkwam, stapte Julian met een grote glimlach uit de auto.

 

Aansluitend kregen wij een goed verzorgde lunch en ’s middags konden wij rondkijken en kreeg Julian een certificaat als bewijs dat hij het aandurfde met 200 kilometer per uur over het circuit te gaan. Na deze dag konden wij nog heerlijk nagenieten op Center Parcs.

 

Dit weekend geregeld door Kans voor een Kind was een geweldige ervaring voor Julian, maar ook voor ons als gezin. Onze dank hiervoor, en ga vooral zo door zodat andere kinderen net zo kunnen genieten als Julian.

 

Wensvervuller: Caroline ten Have