Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Jurijn beleeft topdagen in Beekse Bergen

Wij willen Stichting Kans voor een Kind heel erg bedanken! Jurijn en wij hebben met zijn allen genoten van twee topdagen in de Beekse Bergen.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek met Johan van Kans voor een Kind werd aan Jurijn en Eline gevraagd wat hun lievelingsdier is. Hier hoefden ze niet lang over na te denken. Dat is de Olifant. Toen we hoorden dat we naar de Beekse Bergen zouden gaan, konden ze hun geluk niet op. Elke week weer kwam de vraag: hoe lang nog? Ze hadden er heel veel zin in!

 

We waren al vroeg in het park en zijn eerst met de auto door het Safaripark gereden. Tijdens deze autosafari stonden we ineens in de file. De dromedarissen hadden een mooi plekje op de weg uitgezocht en waren niet van plan om deze te verlaten. Na even gewacht te hebben, kwamen ze in beweging en werd ook onze auto uitgebreid afgelikt. Jurijn en Eline konden hun lol niet op, prachtig!

 

’s Middags mochten we ons huisje in. Dit was fantastisch, want enkele meters voor onze kamer liepen onder andere giraffen, neushoorns, zebra’s en struisvogels. Geweldig om te zien. We keken onze ogen uit. Jurijn heeft ook nog met papa in een echte safari-jeep gezeten en toen kwamen de giraffen wel heel dichtbij. We konden ze bijna aanraken. Na ’s avonds van een uitgebreid buffet te hebben genoten en nog even bij de dieren gekeken te hebben was het tijd om te slapen. ’s Nachts hoorden we de leeuwen brullen.

 

De volgende dag waren we al vroeg wakker en hadden we uitgebreid de tijd om lopend met de bolderkar het park te verkennen. En uiteraard zagen we de olifanten van dichtbij. Wat zijn ze groot en sterk! We hebben ze heel goed kunnen zien.

Aan het einde van de middag zijn we teruggereden en konden we terugkijken op twee topdagen. Iedereen heeft ervan genoten!

 

Kans voor een Kind, heel erg bedankt voor deze topdagen en nu mooie herinneringen!

 

Wensvervuller: Johan Leferink