Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Lieke mag even coureur zijn op het circuit van Zandvoort

Lieke vertelt over haar grote wens:

 

“Hallo allemaal, mijn naam is Lieke en ik ben 14 jaar oud. Ik ben vanuit het ziekenhuis opgegeven voor Stichting Kans voor een Kind. Mijn wens was ‘iets met de Formule 1’. Vervolgens mocht ik met een ervaren coureur racen op het circuit en dat was echt geweldig! We gingen met ruim 170 km/h over het rechte stuk van het circuit. Driften door de Tarzanbocht en we haalden de ene na de andere in. Het was zo cool!

 

We mochten van vrijdag tot maandag verblijven in Center Parcs. Vrijdagmiddag kwamen we aan in Zandvoort maar we mochten om vier uur pas in het huisje. Dus hebben we even door Zandvoort gestruind en even later zijn we naar een strandtentje gegaan om wat te drinken en te eten. Daarna gingen we naar het park en naar het huisje. Alles was echt super voor elkaar in het huisje!

 

De volgende dag gingen we naar Madurodam en daarna nog naar Delft. Dat was echt interessant en leuk om te zien.

 

Zondag was de dag! Ik zou gaan racen op het circuit. Het racen zou laat in de middag pas beginnen. Om de wachttijd door te brengen, zijn we naar het Center Parcs-zwembad geweest. Het was daar super leuk want er waren hele gave dingen zoals een wildwaterbaan en een golfslagbad. Toen het tijd was om naar het circuit te gaan, was er voor die tijd nog een barbecue. Ik heb een paar dingen gegeten voordat ik in de auto ging. Ik deed de helm op en racen maar! We raceten super hard over het circuit en het was fantastisch! Daarna hebben we nog wat gegeten en rond gekeken in de paddock. Toen gingen we terug naar het huisje.

 

De volgende dag hebben we er een leuk dagje van gemaakt, want we gingen naar Bataviastad. Ik heb nog een super leuk Red Bull-jasje gescoord en toen gingen op weg naar huis.

 

Dit was mijn bijzondere, geweldige en natuurlijk racevolle ervaring met Kans voor een Kind. Ik kan nog lang nagenieten van dit mooie moment met mijn ouders en zusjes.”

 

De uitvoering van de wens op het circuit in Zandvoort is volledig gratis ondersteund door GP Elite. Van de verzorging (inclusief barbecue) zondagavond tot en met het rijden op het circuit. Deze organisatie heeft een dikke pluim verdiend. Het was allemaal perfect geregeld; bedankt voor de prettige samenwerking.

 

Wensvervuller: John Koops

 

Nog meer leuke foto's