Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Lieve geniet van Disney on Ice

Op 13 december is Lieve met haar ouders en haar twee zussen naar Rotterdam vertrokken zodat ze zich rustig kon voorbereiden op de volgende dag waarop haar grote wens in vervulling zou gaan: het bijwonen van de prachtige voorstelling Disney on Ice.

 

Bij aankomst in het Mainport Hotel kon iedereen gelijk naar de kamer. Lieve deelde een eigen kamer met haar zussen. Je kunt wel nagaan dat dat een feest werd! ’s Avonds heeft het gezin heerlijk gegeten in het restaurant van het hotel. Daarna werd het bed opgezocht om de volgende dag fit te zijn voor Disney on Ice.


Na het wakker worden stond er eerst een heerlijk ontbijt klaar met donuts en daarna snel naar Ahoy voor de middagvoorstelling. Lieve was meteen al verrast door de mooie foto’s van haar favoriete prinses Elsa die er hingen. Nadat er flink wat popcorn was gehaald, nam iedereen plaats in de zaal voor de voorstelling. Lieve vond de voorstelling prachtig en ze heeft volop genoten. Toen de voorstelling was afgelopen, werd er nog gezellig wat gegeten en met een tevreden gevoel gingen Lieve, haar zussen en haar ouders weer naar huis.