Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Lila geniet van de Symbolica, CARO en veel meer

Woensdag 19 februari 2020 was het zover: om 9 uur ’s ochtends werden we opgehaald met een Amerikaanse politieauto die ons bracht naar de plek waar de wens van Lila in vervulling kon gaan, 3 dagen naar de Efteling!

 

Bij aankomst zijn we direct het park ingegaan en als eerste ging Lila in haar favoriete attractie, de Symbolica, het paleis van de fantasie. Daarna zijn we nog in verschillende attracties geweest, hebben we lekker geluncht en in de middag gingen we naar ons huisje. ’s Avonds hebben we genoten van een driegangen diner.

 

Donderdagochtend regende het een beetje en dat was dus het goede moment om te gaan zwemmen. ’s Middags zijn we het park weer in geweest en ’s avonds hebben we de theatervoorstelling CARO bezocht. Dat is een prachtige voorstelling waar we met z’n allen enorm van hebben genoten.

 

Vrijdag hebben we de spullen weer ingepakt en zijn we nog even in het park geweest. Om 14.00 uur stond de taxi klaar om ons weer naar huis te brengen. Onderweg zijn we nog even langs de McDonalds gegaan als afsluiter.

 

Lila en het hele gezin hebben genoten van deze dagen! Het was allemaal super geregeld. Dankjewel voor deze kans!!

 

Liefs van Lila, Anne en Boyd, José en Annemiek