Magische dagen voor Laure

Geniet mee van dit leuke verslag van de moeder van Laure!

 

Laure is 5 jaar en had ook als wens om naar de Efteling te gaan. Om die wens in vervulling te laten gaan, kwam John bij ons langs. Laure mocht een hotelkamer uitkiezen om er een nachtje te slapen en koos voor de Droomvlucht suite.


Op 5 april was het zover. ‘s Ochtends reden we met de auto naar de Efteling. Toen we er bijna waren zagen we het Efteling Hotel al staan. We mochten nog niet in de kamer, dus we zijn eerst het park in gegaan. Voor hotelgasten was er een aparte ingang bij een speeltuin. Die speeltuin was meteen al leuk, er was zelfs een reuze piano waar je op kon lopen om muziek te maken. De eerste attracties waar we in gingen waren Carnaval Festival van Jokie en Jet en Sirocco waar we een heleboel rondjes draaiden. Laure en haar zusje keken hun ogen uit. Er waren thuis al een heleboel filmpjes bekeken over de Efteling en zo herkenden ze direct een aantal plekken.

Laure wilde graag in de achtbaan en dus gingen we op zoek naar Max en Morritz. Dit was een super leuke achtbaan! Daarna gingen we naar de Pagode waar we een heel mooi uitzicht hadden over het park en zelfs het hotel konden zien.

 

Rond 16:00 uur zijn we naar het hotel gegaan en konden we in onze kamer. Wauw, wat was dat een prachtige kamer! Magisch mooi. Er was zelfs een magische boomstam met Elfje waar muziek en geluiden uit kwamen. En wat Laure het leukste vond: het stapelbed en een bad!

In het restaurant van het hotel mochten we lekker gaan eten. Pardoes kwam ook nog langs in zijn pyjama en wilde Laures toetje ook wel opeten. Na het eten nog fijn even in bad en toen bovenin het stapelbed.

 

De volgende ochtend was Laure weer vroeg wakker en hebben we genoten van een heerlijk ontbijt. Laure vond het geweldig om zelf een ontbijtje samen te stellen. Deze dag hadden we erg geluk met het weer, de zon scheen volop! We mochten om 9:30 uur het park in en als eerste wilde Laure naar de Droomvlucht en Symbolica. Hier hebben we erg van genoten, wat een mooie attracties, er is heel veel te zien! Vervolgens zijn we naar het sprookjesbos gegaan. Langnek was een van de favorieten en Laure kreeg een muntje uit ‘Ezeltje strek je’.

Als lunch koos Laure voor poffertjes; mmm dat smaakte goed. Toen de poffertjes op waren, mocht ze het bord omruilen voor een schoon bord met een plaatje van Pardijn er op om mee te nemen naar huis. Ook mocht Laure een mooi cadeau uitzoeken in de souvenirwinkel, erg leuk!

 

Laure heeft twee dagen volop gestraald! We hebben magische dagen gehad en hele mooie herinneringen gemaakt met elkaar. Namens Laure, haar zusje en ons, heel erg bedankt!

 

Wensvervuller: John Koops