Marlène eindelijk op bezoek bij de panda’s

Wij ontvingen een geweldig leuk verhaal van de ouders van Marlène. Geniet even mee!

 

Wat een kans voor Marlène dat haar wens in vervulling is gegaan. Al moest ze er best even over nadenken waar ze nou heel blij van wordt, want knutselen en de kinderboerderij waren ook al leuk. Toch was het helemaal haar eigen idee om pandaberen te willen bezoeken.

 

Een kennis had Marlène aangemeld bij Stichting Kans voor een Kind. Wat een enorme verrassing... Marlène zou even helemaal in het zonnetje worden gezet! Marlène heeft vanaf haar geboorte veel lichamelijke problemen waarvoor ze een heel medisch traject heeft doorlopen met zware operaties en ook in de toekomst zal er nog veel moeten gebeuren. Wat mooi dus dat dat allemaal even naar de achtergrond kon verdwijnen.

 

Allereerst mocht Marlène alvast dromen over haar wens onder een prachtig dekbedovertrek van een grote pandabeer met een extra pandaberen kussen. Toen de nachtjes afgeteld waren, gingen we donderdags naar het hotel naast de dierentuin, Ouwehands Dierenpark. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant, waarna Marlène ging bubbelen in het bubbelbad om daarna fijn te gaan slapen.

 

De volgende morgen hebben we lekker ontbeten en toen zijn we naar de dierentuin gegaan. Al regende het behoorlijk de hele dag, de glimlach op Marlènes gezicht was stralend genoeg! Al aan het begin van de dierentuin zag ze de giraffen, die ze ook graag wilde zien. We zagen hoe de beren en wolven werden gevoerd, hoe een orang-oetan kunstjes deed met een bigbag en een touw, hoe een ijsbeer bommetjes deed net voor het glas en we bekeken pinguïns in de koepel van het bassin. Maar het mooiste waren de pandaberen! Ze liepen lekker (schommelend) rond, dronken water, aten bamboe enzovoorts. En natuurlijk moesten we in de pandashop wel lang nadenken over wát we zouden kiezen 🤗!

 

Na het bezoek aan de dierentuin aten we Marlènes favoriete eten: pannenkoeken. Die heten hier pandakoeken en ze zijn versierd met snoepjes. Natuurlijk moest er daarna weer gebubbeld worden en na een nachtje slapen hebben we opnieuw lekker ontbeten in het hotel.

 

Marlène en wij hebben genoten!

 

We willen degene die ons heeft aangemeld hartelijk bedanken voor deze geweldige kans. Maar ook Stichting Kans voor een Kind die dit mogelijk heeft gemaakt. Het is echt héél bijzonder als je dit zo met elkaar mag beleven!

 

Wensvervuller: Johan Leferink