Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Ries mag schoonmaken in het Efteling Hotel

Oud en nieuw was net achter de rug en eindelijk was het moment daar! Ries mocht samen met ons (papa, grote broer Twan en mama) drie dagen naar de Efteling en overnachten in het Efteling Hotel! Wat hadden we hier met zijn vieren naar uitgekeken.

Het weer was niet om over naar huis te schrijven, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Wat is er veel te zien in de Efteling! We keken onze ogen uit en hebben op de eerste middag al ontzettend veel gezien. Ries zijn favorieten zijn Symbolica, de Max & Moritz-achtbaan, Droomvlucht, Carnaval Festival en Langnek. Die laatste hebben we meerdere keren even tussendoor bezocht.

 

Na een ietwat korte nacht door al die indrukken genoten we van een heerlijk ontbijt waar zelfs donuts bij zaten. Die werden wel gewaardeerd door de jongens. Deze dag ging Ries helpen in de schoonmaak van het hotel. Al vanaf anderhalf jaar oud is Ries gek op stofzuigers, dweilen, bezems, enzovoorts. En vandaag mocht hij dus helpen met het schoonmaken van het restaurant, de indoor speeltuin en de receptie. Hij genoot met volle teugen en nam zijn taak heel serieus. Het t-shirt dat hij kreeg, wilde hij voor zijn middagslaapje eigenlijk niet uit doen.

 

Als kers op de taart kreeg hij ook nog een Peppa Pig stofzuiger die hij de rest van de trip overal mee naartoe nam. ’s Middags na het slapen gingen we het park weer in. Speciaal voor Ries waren ook tantes, ooms, opa en nichtjes er om samen met de familie 's middags het park in te gaan. Dit was wederom genieten!

 

De drie dagen Efteling werden dagen om nooit meer te vergeten en we waren er echt even helemaal uit! Wat zijn we hier ontzettend dankbaar voor. Heel veel dank aan Angelina voor het organiseren van de dagen en dank aan iedereen die betrokken is geweest bij het mogelijk maken van deze wens voor Ries. Dit was echt goud waard. We konden alle zorgen echt even achterlaten en onderduiken in de magische wereld van De Efteling.

 

Namens ons alle vier onwijs bedankt!

 

Wensvervuller: Angelina Hoftijzer

 

Nog meer leuke foto's