Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Robin geniet van de prachtige reis door de Efteling

Een tijdje geleden werden we gebeld door Kans voor een Kind dat we een wensvervulling mochten doen voor Robin. We hebben onze wens samen op papier gezet en na een aantal weken te hebben mogen fantaseren over onze midweek naar de Efteling was dit maandag 20 september zover.

 

Wat een spanning bij de jongens en echt een lichtpuntje om naar uit te kijken. Echt genieten, vooral van de kleine dingen.

 

We hebben eerst ons mooie huisje bewonderd en zijn nog even naar het sprookjesbos geweest. Robin geniet zo van alle muziekjes en sprookjes, ook al was dit na een uurtje wel teveel voor haar.

 

Dinsdag zijn de mannen samen op achtbaanjacht gegaan en dit kan dan ook super goed bij de Efteling. Ik heb genoten van mijn 1 op 1 momentjes met Robin in het sprookjesbos, samen liedjes zingen door het park, samen heerlijk geschommeld in het Nest en zingen in Carnaval van Joki en Jet.

 

Vandaag, woensdag 22 september was al de 3e dag dat we als gezin mochten genieten van onze prachtige reis door de Efteling. Robin heeft het ook hier zwaar maar we genieten van alle kleine momentjes, hoe klein soms ook. Omdat alles tot in de puntjes geregeld is door Kans voor een Kind kunnen we het mooi doseren en korte periodes Efteling afwisselen met rustperiodes in ons huisje in Bosrijk.

 

Kans voor een Kind heel erg bedankt voor deze prachtige reis.

 

Ouders van Robin


Wensvervullers: Elise Noltes-Leferink en Johan Leferink