Rolf Sanchez zingt voor Lisa en wat is hij leuk!

Wendy, de moeder van Lisa, vond het erg lastig om de belevenissen van vrijdag 2 juli kort samen te vatten. Er is zoveel te vertellen en ze heeft zo veel beleefd. Wendy stuurde ons een leuk verslag.

 

"Met een grote dikke Hummer zijn wij door Guus opgehaald en naar de Holzik Stables in Enschede gereden en daar hebben wij een super leuke rondleiding gehad van Dewi! We hebben alle paarden bekeken en Lisa en haar vriendinnen mochten zelfs twee paarden een nieuwe naam geven! Ook nog stokpaardenles in de binnenbak, buitenbak, hindernissen gesprongen en gegaloppeerd!

 

Daarna konden wij even bijkomen bij Het Anker in Saasveld waar wij heerlijk patat en spareribs hebben gegeten met natuurlijk een dikke ijsco toe!!

 

En toen, ja toen naar Hertme naar het Openlucht Theater. Wat een prachtige locatie en we hadden er geweldig weer bij. Super mooie plekken vooraan! En toen begon het optreden van Rolf Sanchez. Vanaf het begin af aan was het een feestje en toen ging hij ook nog eens een liedje voor Lisa zingen! Ik heb je lief mijn hele leven ❤️

Wat bijzonder!!!

 

Na het optreden mochten we hem nog even echt ontmoeten! Lisa had al wat vragen voorbereid en ze heeft armpje met hem gedrukt! Lisa won!! Ze kreeg als afsluiting een dikke knuffel 🥰 van Rolf! Wat deed hij het leuk en wat is hij leuk!

 

Als klapper werden we opgehaald in een Amerikaanse politie limousine met sirenes en muziek van Rolf Sanchez! Eén groot feest de terugweg in de auto!!

 

Wensvervuller: Mireille Schulten

 

Sfeerimpressie met foto's van Marieke Dijkhof


En nog meer leuke foto's ...