Roos ziet de panda in levenden lijve

Ik wil Elise Leferink en Johan Leferink van Kans voor een Kind heel graag hartelijk bedanken voor de REUZE mooie dag in Ouwehands Dierenpark, waar mijn grote wens uitkwam, namelijk in levenden lijve panda’s zien!

 

Op de heenweg hebben we in het van origine stamcafé van Normaal onze lunch gegeten, zo konden we er weer even tegen. Het weer was koud maar het was wel de hele dag droog. De panda’s waren geweldig om in het echt te zien. Panda Xing Ya, het mannetje, lag eigenlijk de hele tijd te slapen, zelfs in dezelfde positie zoals mijn hond Tjeerd dat ook graag doet. Wu Wen, het vrouwtje, was eerst nog wel bewegelijk maar later had ze er overduidelijk genoeg van met al die foto’s.

 

We hebben onder andere ook nog hun kleiner familielid bewonderd: de kleine panda of rode panda. De nevelpanter en haar jongen waren overduidelijk geïnteresseerd in Tjeerd de hond, die er zelf niks van in de gaten had.

 

Na ons avontuur in de dierentuin zijn we naar het pannenkoekenrestaurant gegaan in Ede. Daar zaten we samen aan een pannenkoek die ook reuze lekker was. Als souvenir heb ik een mooi panda T-shirt gekocht die perfect past bij jullie dekbed. Bovendien kreeg ik ook nog een heel lekkere taart van Maartense Zoetigheden.

 

Nogmaals, heel hartelijk bedankt voor het realiseren van mijn wens om de panda’s in levenden lijve te zien.

 

Hartelijke groeten,

 

Roos, en mijn familie