Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Ryans feestje in de Efteling

Op donderdag 6 februari was het dan eindelijk zover, mijn wens ging in vervulling, naar de Efteling. Om 9.30 uur kwam, en dat was een grote verrassing, Guus Lemming voorrijden met een grote hummer. Er werd een heel groot feest van gemaakt met mooie muziek en stoer achter het stuur zitten, natuurlijk ook voor de leuke foto's. Kortom, we hadden er veel zin in om naar de Efteling te gaan.

 

Daar aangekomen gingen we direct het park in. Omdat we onder schooltijd kwamen, waren er gelukkig geen wachttijden. Dus dat betekende super genieten! En het was ook nog eens prachtig mooi weer. Na tig keer in alle attracties te zijn geweest, gingen we lekker eten in het Efteling Hotel waar we ook heerlijk hebben geslapen. De volgende dag zijn we, na een heerlijk ontbijt, nog een keer fijn het park in geweest en toen gingen we weer met Guus terug naar huis.

 

We hebben een onvergetelijke ervaring gehad en alles was super geregeld. We willen vooral wensvervuller Herman bedanken die deze dag top heeft gemaakt, met medewerking van Guus. En daar zijn we super dankbaar voor. Dat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

 

Stichting Kans voor een Kind… super bedankt!

 

Lieve groetjes van Ryan