Silke gaat voor het eerst in de achtbaan

Een bezoek aan de Efteling, dat staat bij veel kinderen op het wensenlijstje.

Jeanine Zijlstra, de moeder van Silke stuurde ons dit leuke verslag!

 

Het was eindelijk zover!! Silke mocht naar de Efteling… 🥳🥳🥳
Wat was het fantastisch! En heb je de foto's van die ontzettende gave hotelkamer gezien?


Toen we s’ ochtends aankwamen konden we inchecken en daarna meteen het park in. Silke is zelfs in de houten achtbaan geweest! Die gaat heeeeel snel (75 km per uur!) en het was ook voor het eerst dat ze überhaupt in een achtbaan mocht.

Daarna in de kinderachtbaan Max en Morritz, deze was ook cool omdat ze kon kiezen aan welke kant ze ging. de blauwe of de groene, en deze gingen tegen elkaar battelen. Natuurlijk mocht de wildwaterbaan niet ontbreken.


Even pauze en lekker wat drinken met een choco cupcake .... mmmm.

 

Eind van de middag gingen we terug naar de hotelkamer. Wat een verrassing was dat! Zo ontzettend gaaf! Nou meteen in het bubbelbad natuurlijk. We hadden een bruisbal mee, een roze🤣 dus het water was mooi gekleurd. Na het badderen gingen we eten in het hotel restaurant en we hebben lekker gesmuld😋. Daarna nog even tv kijken en naar bed.


De volgende dag eerst lekker ontbijten in het restaurant, dat was heerlijk! Roodkapje liep daar nog rond (Silke durfde niet op de foto). Daarna weer het park in. Silke wou als eerste weer in de houten achtbaan!! Wat een lef!! En nog een keer in de kinderachtbaan, de Droomvlucht, Carnival, de zweefmolen, de draaimolen enz..


Aan het eind van de dag heeft ze nog een lekker zakje snoep uitgezocht en toen helaas weer naar huis!
Maar het was echt fantastisch…😍❤️


Echt super, super, super bedankt! 😘

 

Wensvervuller: Lianne Kroeze

 

Sfeerimpressie