Sinan geniet volop in De Efteling

Een leuk verslag van de moeder van Sinan

 

Wij vertrokken op een maandagochtend richting de Efteling. We mochten daar twee nachtjes slapen, en drie hele dagen het park in. En dat allemaal onder schooltijd, want dat wilde Sinan graag: naar de Efteling als alle andere kinderen op school zijn omdat het dan niet zo druk is.

 

En dat is gelukt. We hebben drie hele dagen in de Efteling doorgebracht. Alle attracties hebben we gehad, althans degene die Sinan aandurfde. We zijn wel tien keer in de wildwaterbaan geweest. We waren helemaal doorweekt, wat natuurlijk heerlijk is als het buiten dertig graden is. Gierend van het lachen kwam Sinan eruit “We gaan nog een keer,” zei hij elke keer.

 

Het slapen in Bosrijk was ook heerlijk. We hadden een mooi huisje in het bos, waar Sinan zijn eigen slaapkamer had waar hij fijn kon bijkomen van alle indrukken. We hebben ook lekker gezwommen in het zwembad daar.

 

Moe maar voldaan kwamen we woensdagavond weer thuis. En Sinan zat vol verhalen om aan zijn klasgenoten te vertellen.

We willen Kans voor een Kind heel hartelijk bedanken voor deze dagen. Herman, ontzettend bedankt voor het regelen van Sinans wens. Hij heeft een hele leuke tijd gehad, en wij ook.

 

Wensvervuller: Herman Molthof
 

 

En nog een paar leuke foto's