Stijn op bezoek bij Bayern München in de Allianz Arena

Vrijdag 17 mei was het dan eindelijk zover. Stijn mocht een wedstrijd van Bayern München bijwonen in de Allianz Arena in München. Om 4.00 uur ging de wekker en gingen Stijn en zijn vader op weg.

 

Het was een hele reis van bijna 800 km. De reis verliep voorspoedig zodat er nog tijd was om naar de Allianz Arena te rijden waar ze geluk hadden en ook nog een rondleiding door dit machtig mooie stadion kregen. Een bezoekje aan de kleedkamers van zijn helden was voor Stijn toch wel bijzonder. Hij mocht overal kijken, ook was er een soort museum over Bayern München waar ook van alles te zien en te beleven viel. In de fanshop heeft Stijn een nieuw voetbal tenue gekocht met naam en nummer van Arjen Robben (een speciaal tenue in verband met zijn afscheid).

 

Na deze mooie ervaring gingen Stijn en zijn vader op zoek naar het hotel, geregeld door Angelina, de vrijwilligster van Kans voor een Kind. In de avond zijn ze nog even door München gereden en hebben ze de Olympia toren bezocht. Wat een uitzicht en wat een belevenis.

 

De volgende dag stond de wedstrijd Bayern München tegen Eintracht Frankfurt op het programma. Ze waren ruim op tijd in het stadion en ze zaten mooi hoog (ze moesten ruim 105 treden “beklimmen” om bij hun plek te komen). De warming-up kon Stijn zo mooi bekijken en de mensen in stadion zorgden voor een hele geweldige sfeer. Het was een belangrijke wedstrijd omdat Bayern München kampioen kon worden en in deze wedstrijd nam Arjen Robben ook afscheid.

 

En de wedstrijd was super vet zoals Stijn zei. Bayern werd kampioen en de mensen in stadion gingen uit hun dak. Het was de kers op de taart dat ze ook nog kampioen zijn geworden. Wat een feest daar. Echt super.

De volgende dag weer naar huis. Het was een super mooie ervaring en de wens van Stijn is zeker in vervulling gegaan. Wat mooi dat Kans voor een Kind dit kan doen. Ook als ouders is het zo bijzonder en mooi om je kind na/tijdens zo'n moeilijke periode echt weer te zien lachen en zien te genieten.

 

Angelina en Kans voor een Kind nogmaals BEDANKT.