Tessa geniet van een weekend skiŽn in Duitsland

Tessa stuurde ons dit leuke verslag van haar wensvervulling.

 

Eindelijk kon ons weekend skiën in Duitsland dan toch doorgaan. In verband met Corona was het lang uitgesteld, maar van 20 tot en met 23 januari was het eindelijk zover. Mijn wens was een weekend skiën met het hele gezin. Dat is gelukt! We hebben een fantastisch weekend gehad, waarin we mooie herinneringen hebben gemaakt, veel hebben gelachen, geskied, gegeten en gezwommen.

 

We zijn op vrijdag vroeg vertrokken omdat we die dag al gebruik mochten maken van het zwemparadijs. Bij aankomst lag er een mooi pak sneeuw. We hebben heerlijk gezwommen en toen konden we in ons huisje. Een heel gezellig huisje met alles erop en eraan. Het was top voor elkaar.

 

De volgende dag zijn we na het ontbijt (we kregen zelfs broodjes aan de deur bezorgd) naar de pistes gegaan, waar we ondanks de drukte heerlijk hebben geskied. Ik ben een aantal keren gevallen, maar ik vond het fantastisch. Door mooie bospaden en van steile heuvels, het kon niet gek genoeg. ’s Avonds hebben we nog wat gegeten en toen zij we, moe van de hele dag buiten, naar bed gegaan.
 

Zondag ging het op dezelfde manier, alleen toen moesten we ’s middags iets eerder stoppen om rust te pakken. De rest van het gezin is toen nog heerlijk gaan zwemmen. ’s Avonds hebben we weer een lekker hapje gegeten op het park; eten, lachen en onbezorgd genieten. En toen op tijd naar bed, want de volgende dag moesten we om 10 uur uit het huisje zijn.
 

Dat is gelukt, maar we gingen nog niet naar huis. We hebben nog weer een aantal uren lekker geskied, warme chocolademelk gedronken en genoten. Nu was het rustiger dan in het weekend. We mochten deze dag nog gebruik maken van alle faciliteiten op het park, dus na het skiën hebben we nog even gezwommen. Daarna was het echt klaar om 17.00 uur zijn we nagenietend naar huis gereden.

 

Wij willen Kans voor een Kind enorm bedanken voor dit onvergetelijke weekend.

 

Groeten van Tessa en van mijn familie.

 

Wensvervuller: Manon ten Heggeler