Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Thomas geniet in Parijs van een wedstijd van PSG

Thomas had de wens om Messi een keer in levende lijve te zien voetballen en deze droom zag hij begin mei in vervulling gaan.


We mochten met z’n allen naar Parijs. Wensvervuller Monique Hoogma had alles tot in de puntjes geregeld. Ons hotel stond op 500 meter lopen van het stadion Parc des Princes en de kaartjes had ze geregeld via Georginio Wijnaldum.

Wat een avontuur, echt even alles kunnen vergeten en genieten met z’n allen. We hadden ruim de tijd om de stad te verkennen en heel Parijs te doorkruizen met de Hop on Hop off Bus. We gingen van de Eiffeltoren naar de Champs-Élysées en van het Louvre naar de Notre Dam.

 

Zondagavond was natuurlijk het hoogtepunt, de wedstrijd van PSG tegen Troys met Lionel Messi in de basis. PSG kwam met 2-0 voor uiteindelijk is het 2-2 geworden. Messi schoot de laatste minuut nog op de lat.
 

Wat een beleving, wat hebben we genoten, super bedankt dat jullie deze wens in vervulling hebben laten gaan.

 

Speciale dank aan Monique Hoogma. Bedankt voor alles wat je geregeld hebt. En mocht Georginio het nog lezen: Georginio bedankt voor de kaartjes! Geweldig dat jullie dit doen.

 

Groetjes Thomas en zijn familie

8 mei 2022

 

Wensvervuller: Monique Hoogma