Veraís droomwens komt uit

In december kwam Vera’s wens uit: haar droomtrip naar Euro Disney. Vera heeft met daar met haar gezin schitterende dagen gehad. Het verslag van de familie:

 

“We hebben er echt een heerlijke tijd samen gehad. Het was echt quality time. Overal waar wij kwamen werd onze lieve Vera voor prachtige prinses gezien en behandeld. Of dat nu was in de restaurants waar wij hebben gegeten of de attracties, de parade met de Disney figuren.... echt werkelijk overal werd zij aangesproken als prinses en deden medewerkers extra hun best om ons de dagen van ons leven te geven.

 

Dat er zoveel attracties zijn waar je met rolstoel en al in kan dat was toch wel een echt hoogtepunt. Samen met onze kleine meid in de attracties. Dat hadden wij niet verwacht. De voorrang die wij hadden met de avond sluitende show was ook super; als zeer slecht ziend en doof meisje krijgt zij normaal zo weinig mee van het leven om haar heen. Maar omdat wij helemaal vooraan stonden heeft ze bijna de volle 20 minuten kunnen genieten van de show. Verbaasde oogjes wat er allemaal wel niet gebeurde rondom dat sprookjes kasteel... Dat gezichtje zal ons nog lang bijblijven.

 

En ook de Disneyfiguren. Stond er een lange rij en moest je toch eigenlijk aansluiten werden wij even apart genomen op een andere plek zodat onze wachttijd werd verkort en dat wij toch met de figuren op de foto konden.

 

Wij hebben echt even geleefd zonder te denken aan de dag van morgen. Als in een sprookje.

Zo fijn dat Kans voor een Kind dat heeft kunnen waarmaken voor ons. Hier kijken wij nog vaak op terug

 

Veel liefs

De familie van Vera