Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Vliegtuigliefhebber Leroy had een fantastische wensdag

Dinsdag 10 augustus was het zover, om half 10 ’s morgens kwam met veel kabaal de politielimousine van Guus Lemmink de straat ingereden en kon de wensdag van Leroy beginnen.

 

Na alles te hebben ingepakt begon voor Leroy, voor ons als ouders en voor zus Joanne de spannende reis naar Luchthaven Schiphol, de lievelingsstek van Leroy. Bij de luidruchtige aankomst (door de sirenes van de politielimo) op de spottersplek de Polderbaan, hadden we natuurlijk veel bekijks en Leroy stond volop in de belangstelling.

 

Na een tijdje vliegtuigspotten zijn we verder gegaan richting de Aviation Megastore waar een hele mooie verrassing op Leroy lag te wachten, namelijk een schaalmodel van een KLM Boeing 747. De slaapkamer van Leroy staat al vol met vliegtuigen maar deze…. die had hij nog niet. We hebben nog even uitgebreid rondgekeken en vervolgden toen weer onze reis naar de Kaagbaan, één van de vele start- en landingsbanen van Schiphol. Hier hadden we geluk en konden we het opstijgen van dichtbij bekijken, wat een feest.

 

Na uitgebreid rondom Schiphol te hebben genoten van al het moois wat de vliegtuigen voor Leroy te bieden hebben zijn we weer ingestapt in de politielimo en gingen op weg naar pannenkoekenrestaurant Bolle Jan in Denekamp.

Wat een lol onderweg, de zwaailampen aan en de sirenes laten horen aan vele auto’s en vrachtwagens. Leroy’s dag kon niet meer stuk.

 

In Denekamp lekker eten en Leroy kreeg poffertjes met vuurwerk. Na een paar hapjes te hebben gegeten was het even teveel voor Leroy. Hij was zo moe van al het moois wat hij deze dag heeft meegemaakt dat hij even in slaap viel. Gelukkig was de slaap snel verdwenen toen de politieauto hem weer op kwam halen om ons thuis te brengen.

 

Eenmaal thuis gingen we natuurlijk weer met loeiende sirenes het plein op en de hele buurt stond buiten. Na nog even nagebabbeld te hebben met de chauffeur ging de politiewagen weer met veel kabaal weg en was de dag perfect afgesloten.

Hier gaat Leroy nog lang over napraten en dit blijft hem nog heel lang bij.

 

Namens ons allemaal nogmaals hartelijk bedankt voor deze geweldige dag. Het was perfect en hier denkt ons kereltje nog lang aan terug.

 

Rudy, Ingrid, Leroy en Joanne Dragt

 

Wensvervuller: Lianne Kroeze