Wat een mooie herinneringen

Vrijdag 19 april, eindelijk was het zover. Wat was Tommen verrast dat zijn hulpverleners hem hadden op gegeven voor een wensvervulling door Kans voor een Kind helemaal speciaal voor hem: naar De Efteling. Hiervoor was hij al weken aan het aftellen.

 

“Waar zullen we allemaal in gaan vandaag”, horen we vanaf de achterbank van Tommen en zijn broer, die samen alvast online aan het genieten zijn.

 

“Eindelijk, we zijn er!,” zei Tommen. We arriveerden in de middag en we gingen meteen het park in. De eerste attractie werd Symbolica, om op te warmen. Daarna waren Tommens favorieten aan de beurt: de grote achtbanen. Aan het einde van de middag mochten we in het huisje. Wat was Tommen blij en uitgelaten, want het was precies het huisje op de plek die hij had aangegeven, namelijk tegenover het kasteel van Klaas Vaak.

 

Wat hebben we samen met Tommen genoten. Hem zo te zien stralen deed zó goed. De dagen waren helaas zo voorbij. Maar het was het wachten waard. Want wat hebben we veel mooie herinneringen gemaakt.

 

De moeder van Tommen.

 

Wensvervuller: Manon ten Heggeler