Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Yfke ontmoet haar grote idool Enzo Knol

Yfke werd aangenaam verrast toen ze, al genietend op het terras, op het allerlaatst pas verteld werd dat ze haar grote idool Enzo Knol ging ontmoeten! Anders kon ze echt niet meer rustig slapen, zo vertelden haar ouders (die natuurlijk in het complot zaten). Een fotograaf stond hen op te wachten om deze dag op de gevoelige plaat vast te leggen. En dat heeft bijzondere foto's opgeleverd.

 

Yfke draagt het liefst elke dag ‘Knolpower’-kleding. Daarom heeft ze de lang gewenste sokken van Enzo Knol (en ook nog een mooie tas) cadeau gekregen toen ze enkele dagen na de geweldige ontmoeting met Enzo ook de ingelijste foto kreeg overhandigd. Ze straalde opnieuw van oor tot oor, gelukkiger kon je haar op dat moment niet meer maken. Wat heeft ze genoten! Dat pakt niemand haar meer af.

 

De verrassing voor Yfke hield hiermee niet op, want Yfke houdt ook enorm van Lego. Wensvervuller Jorieke heeft dan ook haar mooie Lego-collectie thuis mogen bewonderen. Indrukwekkend! En: een week na de ontmoeting met Enzo Knol heeft Yfke samen met haar familie een onwijs leuke dag gehad bij Miljata Bouwlab de Performance Factory in Enschede, in samenwerking met Sweet Karma. Milja van Miljata heeft deze dag geregeld, notabene in haar vakantie. Zij stelde het gehele Bouwlab ter beschikking aan Yfke en haar familie en zorgde samen met een vriendin voor deze mooie invulling. Zij hadden niet alleen prachtige Lego(-projecten) om mee te spelen maar maakten ook een geweldige snoeperij en lunch; de chocolade was zelfs in de vorm van Lego! Het was een waar feestje, iedereen heeft genoten.

 

De ouders gaven aan hoe belangrijk deze quality time is samen, waar je normaal niet zo bij stil staat om zo te doen. Dus ook zij hebben enorm genoten! Er zijn herinneringen gemaakt.

 

Omdat Yfke zo dol is op Lego, kreeg ze van Kans voor een Kind ook een waardebon zodat ze zelf nieuwe Lego uit kan zoeken.

 

Een grote chapeau voor alle kanjers die mee hebben gewerkt aan deze wens:

Enzo Knol

Dave Andrew Graanoogst (fotograaf)

Miljata bouwlab, Enschede

Lotgerink Drukkerij, Oldenzaal (sponsoring van de uitvergrote foto’s)

 

Wensvervuller: Jorieke Peters

 

 

Sfeerimpressie Meet & Greet Enzo Knol