19 juli 2020

Even voorstellen: projectmedewerker Brunhilde Gerard


Bij Kans voor een Kind dienen zich steeds meer projecten aan, variërend van fundraise-evenementen tot acties van scholen. Inmiddels zijn er zoveel werkzaamheden die daaruit voortvloeien dat ze niet meer door één persoon kunnen worden uitgevoerd. Daarom verwelkomen we Brunhilde Gerard als nieuwe projectmedewerker.

Zij zal nauw samenwerken met Kans voor een Kind-bestuurslid en -projectleider van het eerste uur Willem Hoevers.

 

Brunhilde stelt zich voor

“Mijn naam is Brunhilde Gerard. Ik ben 55 jaar en woon samen met mijn partner Richard en mijn dochters Carlijn (21) en Danieke (20) in Oldenzaal.

 

Ik ben jaren werkzaam geweest in het speciaal onderwijs en kwam zo in aanraking met Stichting Kans voor een Kind. De glinsteringen die ik heb gezien in de ogen van de kinderen, maar ook van de ouders/verzorgers is hartverwarmend. Ook heb ik in de beginjaren van Stichting Kans voor een Kind als gast aanwezig mogen zijn bij de Benefietavonden. De betrokkenheid van Founders, Sympathisanten en alle vrijwilligers in relatie tot de wensvullingen heeft mij destijds een heel bijzonder gevoel gegeven.

 

Tegenwoordig werk ik als onderwijsconsulent en heb ik meer vrije tijd. Toen ik de vacature van projectmedewerker voorbij zag komen, hoefde ik niet lang na te denken. Graag wil ik in deze functie deze geweldige stichting ondersteunen en op die manier bijdragen aan de geluksmomentjes van Twentse kinderen die kampen met vaak forse belemmeringen.”

 

Wil jij Stichting Kans voor een Kind ook ondersteunen?

Als vrijwilliger wensvervullingen (m/v) op vrijwillige basis | z.s.m.

Zet je je graag en enthousiast in voor anderen en wil je je belangeloos inzetten voor een heel mooi goed doel? Kun je goed communiceren, vooral met kinderen? Ben je creatief en proactief en kun je goed problemen oplossen? Heb je minimaal MBO-niveau?

 

Dan ben je misschien wel een van onze nieuwe vrijwilligers wensvervullingen.

 

Vacature bekijken

 19-07-2020   -   Fijne vakantie!
16-06-2020   -   Mooie donatie van Urenco
12-02-2020   -   Vrijwilligersoverleg
04-02-2020   -   Bestuursvergadering

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420