Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Over Elimschool

Adres:
Molenstraat 3
7462 TK Rijssen
Telefoon: 0548 - 54 20 30

Sfeerimpressie Elimschool

"Wat is het leuk om kinderen en ouders op deze manier te kunnen verrassen. Het zijn elke keer weer kippenvel momentjes. We zijn erg blij en dankbaar om een Kans voor een Kind-school te kunnen zijn!"

 

Anja Wolterink, namens het team van de Elimschool in Rijssen vertelt: “Onze school is al heel lang een Kans voor een Kind-school, vanaf 2014. In al die jaren hebben we veel wensen voor onze leerlingen kunnen vervullen. Een paar bijzondere wensen die we afgelopen tijd hebben vervuld deel ik graag.”

 

Naar opa en oma in Engeland

We hebben twee leerlingen, van wie één met een ernstige vorm van suikerziekte, naar opa en oma in Engeland laten gaan. De kinderen hadden hen al jaren niet gezien. Ze had deze wens al heel lang en de ouders konden die overtocht niet betalen.

 

Een wagen vol knutselspullen

Een leerling van 9 jaar met 3 broertjes en zusjes onder hem met gescheiden ouders. Hij vervult de vadertaak thuis. Hij is heel zorgzaam naar moeder en zijn zusjes en broertje. Hij kan thuis geen kind zijn, er is veel armoede. Deze leerling houdt heel erg van knutselen. Voor de kerst hebben we een wagentje met laden gekocht en die vol gestopt met knutselspullen. We zagen een van geluk huilende moeder en een dolgelukkig kind.

 

Lekker shoppen

Voor een meisje gaan we voor de winter nieuwe schoenen kopen. Na het shoppen kunnen ze een keertje iets gaan drinken en iets lekkers eten en we doen er een bon bij voor de Brasserie. Ze wil al heel lang graag een keertje met haar moeder daar iets drinken en eten.

 

 

Kinderboerderij

Voor kinderen die niet op vakantie kunnen, kopen we vaak een gezinsabonnement van de kinderboerderij. Voor 50 euro kan het hele gezin zo vaak ze willen op bezoek. De kinderboerderij is op de fiets te bereiken en er is ook een speeltuin. We kopen ook vaak een knipkaart voor ijsjes erbij zodat er op zo’n gezellige dag ook van een ijsje genoten kan worden.

 

 

Avonturenpark

Voor twee leerlingen die bij moeder wonen was er geen geld voor een uitje in de zomervakantie. Daarom hebben we voor hen kaartjes voor het zwembad en het Avonturenpark geregeld. Wat een feest!

 

 

 

 

 

Contactpersoon
Naam: Anja Wolterink
Telefoon: 0548 - 54 20 30
Naam: Aniek Rolleman
Telefoon: 0548 - 54 20 30
Lees meer over Elimschool