Over SBO de Welle

Adres:
Winkelsteeg 6
7607 AT Almelo
Telefoon: 0546 - 70 65 20

Sfeerimpressie SBO de Welle

Missie en visie

SBO de Welle is een school voor speciaal basisonderwijs in de regio Almelo. Binnen onze school wordt alle beschikbare expertise ingezet om het best mogelijke onderwijs te bieden aan onze leerlingen. Hierin staan de leerlingen en met name het vertrouwen in de ontwikkelingsmogelijkheden centraal.

SBO de Welle is toekomstgericht, gebaseerd op de kernwaarden, namelijk respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. Deze kernwaarden worden gezien als een paraplu van waaronder het onderwijsaanbod wordt gerealiseerd. Ons doel is om de onderwijsbehoeften van de leerlingen centraal te zetten, zodat zij vertrouwen krijgen en zich sterk en gezien voelen. Wij leren de leerlingen samen te werken, kritisch te denken en zo de samenleving te verbeteren. We vinden het belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat, attent is en respecteert dat iedereen uniek is. Onze school werkt vanuit een veilige en rustige schoolomgeving, waar iedereen zich plezierig voelt.

 

Waarom een Kans voor een Kind-school?

In onze school geloven we dat elk kind recht heeft op een onvergetelijke jeugd, ongeacht de uitdagingen thuis. Daarom vinden we dat kinderen bij ons een unieke kans verdienen om mooie herinneringen te maken en even de zorgen van thuis te vergeten.

We vinden het erg fijn dat Kans voor een Kind ons de mogelijkheden biedt om onze leerlingen een lach op het gezicht te geven. Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mooie wensen in vervulling zijn gegaan.

De impact van kans voor een Kind gaat verder dan het klaslokaal. Kans voor een Kind heeft geholpen om dromen te verwezenlijken, glimlachen te verspreiden en een blijvende indruk achter te laten in het leven van onze leerlingen. We zijn er trots op deel uit te maken van deze samenwerking voor een betere toekomst voor de kinderen.

Contactpersoon
Naam: Nathalie Kristen
Telefoon: 0546 - 70 65 20
Lees meer over SBO de Welle
Esmee geniet in Monkey Town

Esmee geniet in Monkey Town

Naar wens
Kans voor een Kind autorit!

Kans voor een Kind autorit!

Naar wens