Kans voor een Kind autorit!

 

Eindelijk was het zover: de autorit vanuit Kans voor een Kind.

 

De kinderen werden uit de klassen gehaald en meegenomen naar de parkeerplaats waar de snelheidsduivels op ze zaten te wachten. We hebben mooie foto’s gemaakt en toen was het tijd om te vertrekken! Wat een enthousiasme en wat een stralende kinderen zaten in de auto’s. Ze mochten zelf de auto kiezen en we hebben meerdere malen gewisseld.

 

De eerste stop was in Bornerbroek, hier stond er een juf op ons te wachten met een lekker snoepje. Tijd om te wisselen! En door naar Delden, Diepenheim, Goor, Markelo en Holten. Op de Holterberg zijn we weer gestopt en mochten de kinderen in een andere auto stappen, wat gaaf zeg! Via de natuurlijke omgeving van de Holterberg zijn we naar Nijverdal gereden.

Hier was onze laatste stop, de McDonald’s, en met een gevulde buik werd er weer van auto gewisseld voor het laatste stukje. Op de snelweg; wauw wat ging dat hard zeg, je werd helemaal in je stoel gedrukt. Toen we bij school aankwamen, stond iedereen ons op te wachten.

 

Kans voor een Kind, bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Het was een middag vol vreugde en een onvergetelijke ervaring!

 

Groetjes Juf Nathalie en Meneer Lars

 

Nog meer prachtige foto's