10 februari 2021

Van Uhm nieuwe Founder van Kans voor een Kind


Het eerste nieuwsbericht van 2021 op onze website is gelijk een fantastisch bericht. Want na de prachtige donatie van maar liefst € 2.500 in december 2020 heeft Stephen van Uhm, samen met Kans voor een Kind-projectleider Willem Hoevers, de gezamenlijke Founder-overeenkomst ondertekend.

 

Om alle wensen en activiteiten uit te kunnen voeren is veel geld nodig. Daarom is Kans voor een Kind gebaat bij Founders die structureel hun financiële medewerking verlenen. De bijdrage van Founders bedraagt minimaal € 2.500 (exclusief btw) per jaar gedurende een contractperiode van 3 jaar. “Ik ben zelf vader van 3 kindjes en het welzijn van de groep kinderen die jullie steunen gaat ons aan het hart.” Dat is de motivatie van Stephen van Uhm.

 

Professionals in foodprocessing
Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. Met de derde generatie aan het roer, waait er nog altijd een frisse ondernemersgeest door het bedrijf. De Twentse nuchterheid van Van Uhm, gecombineerd met de Volendamse bravoure van dochterbedrijf Habuba, staat garant voor een servicegerichte no-nonsense mentaliteit. Van Uhm en Habuba leveren food processing machines voor de complete voedselverwerkende industrie. Vlees, vis, kaas tot vegetarische producten, alle klanten worden voorzien van de juiste adviezen voor hun productieproces. En dat doen ze al ruim 75 jaar. Met passie en liefde voor food.

 

Wil jij ook in een persoonlijk gesprek het Foundership van Kans voor een Kind bespreken? Vul dan het aanvraagformulier in.
 

 
Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420