03
Schaatsclinic voor 12 personen verzorgd door Gianni Romme en Jorien Voorhuis bij IJsbaan Twente met aansluitend een diner

Schaatsclinic voor 12 personen verzorgd door Gianni Romme en Jorien Voorhuis bij IJsbaan Twente met aansluitend een diner

Aangeboden door IJsbaan Twente - Gianni Romme en Jorien Voorhuis

Maak kennis met het bewegen op bevroren water. Gianni Romme en Jorien Voorhuis geven, vanuit hun kennis en kunde van jarenlange topsport, een clinic voor 12 personen op IJsbaan Twente waarbij vooral plezier voorop staat. Na de clinic schuift iedereen aan voor een heerlijk diner.
Gianni Romme was een van Nederlands beste langeafstandsschaatsers en veroverde op de 5.000 en 10.000 meter olympische titels. Sinds april van dit jaar is Gianni Romme manager van IJsbaan Twente. Een van zijn belangrijke doelen is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om te komen bewegen met plezier op het ijs. Daarvoor bedenkt hij ook nieuwe dingen, zoals curling-clinics.
Jorien Voorhuis, de vriendin van Gianni Romme, heeft eveneens een imposante schaatscarrière achter de rug, waarbij ze vele nationale en internationale titels behaalde.
04
BBQ met bijpassende wijnen voor 20 personen van Vleeshouwerij Saasveld m.m.v. top-kok Jan Vos

BBQ met bijpassende wijnen voor 20 personen van Vleeshouwerij Saasveld m.m.v. top-kok Jan Vos

Aangeboden door Vleeshouwerij Saasveld, Jan Vos en Elhorst Wijnen

Geheel verzorgde BBQ voor 20 personen door Hubert Nijland van Vleeshouwerij Saasveld samen met top-kok Jan Vos: het ultieme culinaire buitenleven.
Degelijke, authentieke en eerlijke producten vormen het uitgangspunt voor Vleeshouwerij Saasveld. Eigenaar Huub Nijland vond het in 2006 tijd om ambachtelijke producten nieuw leven in te roepen. Een eigen boerderij, vlees van eigen slacht en 30 jaar ervaring in het vak maakten het concept compleet. Het vlees op de barbecue zal worden bereid door meester-kok Jan Vos. De bijpassende wijnen worden geleverd door Elhorst Wijnen (webwinkel en wijnhandel) in Oldenzaal. De locatie mag zelf bepaald worden, dus dit item is zeer geschikt als relatiemarketing-evenement of bedrijfsfeestje.
05
Gesigneerd FC Twente-shirt van Wout Brama + VIP-arrangement voor 2 personen bij een wedstrijd van FC Twente

Gesigneerd FC Twente-shirt van Wout Brama + VIP-arrangement voor 2 personen bij een wedstrijd van FC Twente

Aangeboden door FC Twente en Wout Brama

Een authentiek gesigneerd shirt van Wout Brama - sinds jaar en dag ambassadeur van Kans voor een Kind - samen met een VIP-arrangement voor 2 personen bij een wedstrijd van FC Twente.
06
Tafelsessie met Mark Jan Fledderus en Frank Wormuth + VIP arrangement Heracles Almelo-PEC Zwolle voor 2 personen + gesigneerd shirt Robin Pröpper

Tafelsessie met Mark Jan Fledderus en Frank Wormuth + VIP arrangement Heracles Almelo-PEC Zwolle voor 2 personen + gesigneerd shirt Robin Pröpper

Aangeboden door Heracles Almelo

Dit kavel aangeboden door Heracles Almelo bestaat uit drie gedeeltes.
Allereerst biedt u op een tafelsessie op locatie met technisch manager Mark Jan Fledderus en hoofdtrainer Frank Wormuth, gehost door marketing- en communicatiemanager Bas Wolters. Het moment van de tafelsessie vindt plaats in onderling overleg en het aantal personen bepaalt u zelf.
Het tweede gedeelte behelst een VIP-arrangement voor de wedstrijd Heracles Almelo-PEC Zwolle op zaterdag 26 januari 2019, om 18:30. Het arrangement bestaat uit een wedstrijd op de hoofdtribune en een buffet.
Tot slot ontvangt u een gesigneerd shirt van Robin Pröpper, die tevens een bevlogen ambassadeur is van Kans voor een Kind.
07
Handgemaakte leren tas van Jolien Roesthuis met voering van een Twentse streekdrachtrok

Handgemaakte leren tas van Jolien Roesthuis met voering van een Twentse streekdrachtrok

Aangeboden door Jolien Roesthuis - Old to Gold, en Adrie Strikker - Oudheidkamer Twente

Handtas van Old to Gold, het bedrijf van Jolien Roesthuis, gemaakt van gerecycled vuurrood leer afkomstig van designer eetkamerstoelen. De voering is gemaakt van een wollen handgeweven onderrok met patroon ‘karrespoor’ van rond 1900, gedragen door Gerritdina in de omgeving van Usselo. De rok is onderdeel van de Twentse streekdracht, uit de collectie van de Vereniging Oudheidkamer Twente. Een prachtige samenwerking met als resultaat een tas met een bijzonder verhaal en een mooi voorbeeld voor de circulaire economie.
De Vereniging Oudheidkamer Twente is de oudste oudheidkundige vereniging in Twente, opgericht in 1905 door de fabrikanten uit de textiel en overige notabelen uit onze streek. Deze Twentenaren hebben een zeer bijzondere collectie samengesteld van liefst 30.000 items. De collectie ligt onder museale omstandigheden opgeslagen in het depot van de MuseumFabriek (voorheen Twentse Welle) te Enschede. Een deel is te zien in het museum. Ondanks alle zorgvuldigheid is er af en toe een collectie-item dat niet meer gerestaureerd kan worden. Zo ook deze wollen onderrok.
Jolien Roesthuis is de oprichtster en eigenaresse van Old to Gold. Zij verwerkt geliefde kledingstukken als voering in een tas die is gemaakt van hergebruikt leer. Op deze manier kan men zijn eigen bijzondere herinnering laten verwerken in een tas die naar eigen wensen samengesteld kan worden.
Joliens grootste drijfveer is een bijdrage te willen leveren aan een eerlijke en schone wereld en het behalen van de ‘Social Enterprize’ en de ‘Maere Award’ is een mooie erkenning van dit doel.
08
Bronzen beeld 'Senator' van Bert Nijenhuis, 22 centimeter hoog

Bronzen beeld 'Senator' van Bert Nijenhuis, 22 centimeter hoog

Aangeboden door Bert Nijenhuis

Een uniek en schitterend, groen gepatineerd bronzen beeld van Bert Nijenhuis op een zwarte Zweedse voetplaat. Hoogte 22 centimeter.
Beeldhouwer Bert Nijenhuis maakt bronzen beelden in verschillende formaten. Omdat hij al vele jaren bezig is in dit vak, mogen we er van uit gaan dat het beeldje niet geheel op zichzelf staat en dat er op de een of andere manier wel verband is met andere beelden die hij eerder heeft gerealiseerd. Net zoals een woord niet op zich zelf kan staan, moet ook dit beeldje een relatie hebben met ander werk.
We zouden er ook van uit kunnen gaan, dat Nijenhuis zich heeft laten inspireren door een senator, een regeerder. Maar dat is niet zijn werkwijze. Dat vindt hij zelf ook niet bijster inspirerend, tenzij het natuurlijk verkeerd afloopt met de senator.
Op een goede dag in de winter van 2013 heeft Nijenhuis uit een grote plastic bak enkele kleine hompen klei gepakt en heeft hij op geheel eigen - we mogen wel zeggen onnavolgbare - wijze een beeldje met rake bewegingen in hooguit tien minuten in elkaar gedrukt. We zien duidelijk de vingerafdrukken en de streken van het gereedschap. De volgende dag is het afgevormd. En vervolgens werd het gegoten in brons. Er is er maar één van. ‘Senator is onomstotelijk een Nijenhuis en volkomen uniek.
Het is een beeldje van een wervelend figuur dat argumenteert, wijst, duidt en bevlogen is als een senator. Het is in ieder geval een spiritueel bevlogen menselijk figuur.
Zou het niet zou leuk zijn om thuis uw eigen senator te hebben, het gevoel te krijgen vertegenwoordigd te worden, maar ook om een mogelijkheid te hebben om zo nu en dan, een eigen senator toe te spreken?
09
Kookworkshop voor 10 personen door Eric Spit bij Proefwerck Hengelo

Kookworkshop voor 10 personen door Eric Spit bij Proefwerck Hengelo

Aangeboden door Eric Spit, Proefwerck Hengelo

Proefwerck is de plek voor mensen die van lekker eten, mooie wijnen en gezelligheid houden. In de moderne en goed geoutilleerde kookstudio worden workshops gehouden. Er wordt gekookt op een creatieve manier en uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden topproducten. Een fantastische avond koken onder het genot van topwijnen. Deze formidabele kookworkshop voor 10 personen wordt verzorgd door top-kok Eric Spit.
10
Ontbijten met Bas Nijhuis + signeren van het boek 'Niet zeiken, voetballen!'

Ontbijten met Bas Nijhuis + signeren van het boek 'Niet zeiken, voetballen!'

Aangeboden door Bas Nijhuis

Bas Nijhuis vertelt in zijn boek (geschreven met Eddy van der Ley) 'Niet zeiken, voetballen!' tal van serieuze maar ook humoristische anekdotes uit zijn carrière als scheidsrechter. Wie dit kavel koopt, kan die verhalen op een heel bijzondere manier ervaren. Bas Nijhuis serveert namelijk een heerlijk ontbijt aan huis en praat ondertussen honderduit over wat hij als scheidsrechter allemaal heeft meegemaakt. Tevens signeert hij zijn boek 'Niet zeiken, voetballen!'.
Bas Nijhuis arbitreert sinds 2005 in de Eredivisie. In het seizoen 2005/2006 kreeg hij de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Nijhuis is tevens internationaal actief. Op 18 oktober 2011 maakte hij zijn debuut in de UEFA Champions League bij het duel tussen Olympiakos en Borussia Dortmund.
11
Diner voor 6 personen, geheel verzorgd door SVH Meesterkok Michel van Riswijk van de Bloemenbeek op Landgoed Hooge Boekel van Herman Kok

Diner voor 6 personen, geheel verzorgd door SVH Meesterkok Michel van Riswijk van de Bloemenbeek op Landgoed Hooge Boekel van Herman Kok

Aangeboden door Herman Kok en Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek

Aan de Hoge Boekelerweg tussen Enschede en Losser ligt Landgoed Hooge Boekel. Het is een van de markantste landgoederen van Enschede. De totale oppervlakte van het landgoed is ruim 14 hectare, waarvan de ene helft bestaat uit park, een grote waterpartij en het huis Hooge Boekel en de andere helft uit bos en parkbos.
Deze grandioze en historische locatie wordt door eigenaar Herman Kok, oprichter van uitzendorganisatie In Person, voor deze bijzondere gelegenheid ter beschikking gesteld voor een majestueus diner voor 6 personen, dat geheel wordt verzorgd door SVH Meesterkok Michel van Riswijk van de Bloemenbeek.
Herman Kok zal zijn gasten gedurende de avond onderhouden met zijn in alle opzichten boeiende levensverhaal.
12
Bezoek aan een wedstrijd van het Nederlands elftal voor 2 personen met ontvangst door Michael van Praag

Bezoek aan een wedstrijd van het Nederlands elftal voor 2 personen met ontvangst door Michael van Praag

De koper van deze kavel maakt een wedstrijd mee van het Nederlands elftal, voor twee personen. Zij worden ontvangen door sportbestuurder Michael van Praag.
Van Praag, oorspronkelijk scheidsrechter in het amateurvoetbal, was ruim veertien jaar lang voorzitter van Ajax (van 1989 tot 2003). In die periode won Ajax onder meer de UEFA Cup, de UEFA Champions League, de wereldbeker voor clubteams en de UEFA Super Cup. Op 27 augustus 2008 werd Van Praag gekozen tot voorzitter van de KNVB
Michael Van Praag stelde zich in 2015 kandidaat voor het voorzitterschap van de wereldvoetbalbond FIFA en was daarmee een directe uitdager van de toenmalige voorzitter, de Zwitser Sepp Blatter. Bij zijn kandidatuur sprak Van Praag onder meer de ambitie uit het aantal niet-Europese landen op een wereldkampioenschap voetbal uit te breiden en een krachtiger aanpak van matchfixing na te streven. Verder dong Van Praag mee naar het UEFA-voorzitterschap.
13
Compleet interieuradvies door IAA Architecten

Compleet interieuradvies door IAA Architecten

Aangeboden door IAA Architecten

Wat is er niet belangrijker dan een goede woon- of werkomgeving? IAA Architecten, met vestigingen in Enschede en Amsterdam - vakgroep INTERIEUR - biedt dit exclusieve kavel aan. Het bestaat uit het maken van conceptplannen voor uw interieur, ontwerpen voor uw huis, kantoor, winkel of anderszins, ontwerpen voor lay-out, kleuren, indelingsplannen, verlichting en detail-voorstellen.
IAA kan als geen ander aandachtig en goed luisteren en dus uw gedachten en fantasieën vormgeven. Bij IAA Architecten werken tientallen enthousiaste en betrokken medewerkers die ontwerpen en adviseren op het gebied van architectuur, interieur en stedenbouw & landschap.
14
Schilderij ‘Start your day with Love!’ van Maureen Knobben

Schilderij ‘Start your day with Love!’ van Maureen Knobben

Aangeboden door Maureen Knobben

Dit schilderij ‘Start your day with Love!’ heeft een afmeting van 100 x 100 cm en is gesigneerd.
In het werk van Maureen Knobben staan liefde voor elkaar en genieten van het leven centraal: "Mijn werk moet je vrolijk maken, een glimlach is toch heerlijk!”
Haar bijzondere stijl en kleurkeuze, waarbij het gebruik van zilver- en goudpigmenten kenmerkend zijn, wordt door kunstcritici geprezen en haar kunst is opgenomen in het Nederlands Historisch Kunstarchief als ‘vernieuwende Cobra’. Na talloze exposities in binnen- en buitenland opende zij in 2009 haar eigen galerie in Ootmarsum. Een stroomversnelling voor haar creativiteit en ideeën waarbij zij vele kunstuitingen in opdracht heeft gemaakt voor diverse bekende bedrijven, hotels en cliënten.
Maureen Knobben won onder andere de landelijke kunstverkiezing van Dagblad de Telegraaf, ze was finalist voor de internationale 'Art prize for contemporary art' en ze werd door koningin Maxima onderscheiden als 'Innovative Business Woman of the Netherlands'. Haar galerie werd in 2016 verkozen tot 'Top Gallery of the Netherlands' door Discover Benelux!
15
Compleet verzorgd weekend-arrangement voor 4 personen in Aparthotel  Delden

Compleet verzorgd weekend-arrangement voor 4 personen in Aparthotel Delden

Aangeboden door Aparthotel Delden

Een heerlijk weekendje weg voor 4 personen met dit complete arrangement in en om het prachtig gelegen Aparthotel Delden.
Het arrangement bestaat uit een verblijf van 2 nachten, 2 keer een ontbijtbuffet en 2 keer een driegangendiner. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de indoor tennisbanen, het indoor zwembad, het buitenbad (van 1 mei tot 1 september), Sauna Vital en de bowlingbanen. Bovendien is in het arrangement inbegrepen een rondje Supa Golf.
16
VIP arrangement voor 2 personen met bezoek aan een wedstrijd van TSG 1899 Hoffenheim + gesigneerde schoenen en gesigneerd shirt van Justin Hoogma

VIP arrangement voor 2 personen met bezoek aan een wedstrijd van TSG 1899 Hoffenheim + gesigneerde schoenen en gesigneerd shirt van Justin Hoogma

Aangeboden door Justin Hoogma en TSG 1899 Hoffenheim

Dit kavel behelst een VIP-arrangement met bezoek aan een wedstrijd van de 1. Bundesliga Duitse club TSG 1899 Hoffenheim. Inclusief overnachting en gesigneerde schoenen en shirt van het Twentse talent Justin Hoogma, voormalig speler van Quick ’20, FC Twente en Heracles Almelo.
17
Helikoptervlucht voor 3 personen + diner in sterrenrestaurant Grand Hotel Huis ter Duin

Helikoptervlucht voor 3 personen + diner in sterrenrestaurant Grand Hotel Huis ter Duin

Aangeboden door HeliCentre, Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek en Grand Hotel Huis ter Duin

Deze helikoptervlucht verzorgd door full service helikopterbedrijf HeliCentre in Lelystad betekent een unieke ervaring voor 3 personen. Na vertrek vanaf Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek begint de vlucht over Nederland richting de Hollandse kust. In het gerenommeerde sterrenrestaurant Grand Hotel Huis ter Duin wordt vervolgens een geweldig diner geserveerd.
18
UEFA Europa League Finale, 2-daags VIP-arrangement voor 2 personen

UEFA Europa League Finale, 2-daags VIP-arrangement voor 2 personen

Op 29 mei 2019 vindt in het Olympic Stadium in Baku, Aderbeidzjan, de Europa League Finale plaats. Deze kavel behelst een 2-daags VIP-arrangement voor 2 personen, inclusief 2 toegangskaarten, vliegreis, diner en overnachting.
19
UEFA Champions League Finale, 2-daags VIP-arrangement voor 2 personen

UEFA Champions League Finale, 2-daags VIP-arrangement voor 2 personen

Op 1 juni 2019 vindt in het Wandra Metropolitano in Madrid, het stadion van Atletico Madrid, de Champions League Finale plaats. Deze kavel behelst een 2-daags VIP-arrangement voor 2 personen, inclusief 2 toegangskaarten, vliegreis, diner en overnachting.
20
Workshop ‘Bonbons maken’ voor 10 personen door Bakkerij Koopmans

Workshop ‘Bonbons maken’ voor 10 personen door Bakkerij Koopmans

Aangeboden door Bakkerij Koopmans

Onder het genot van een kopje koffie of thee met bonbons wordt tijdens deze workshop, waaraan maximaal 10 personen kunnen deelnemen, uitleg gegeven over chocolade en de oorsprong hiervan. Wat de deelnemer proeft leert hij of zij maken. Vullingen, vormbonbons, doorhalen, tempereren… alles komt aan de orde. En wat de deelnemers maken, mogen ze meenemen naar huis.
Bakkerij Koopmans, patisserie en chocolaterie, is al 200 jaar een begrip als familiebedrijf in Tubbergen. Dit jubileum vond plaats in december 2017 en de bekroning hiervoor was dat Koopmans het eervolle predicaat Hofleverancier kreeg toegewezen.
21
Concert op locatie van Ernst Daniël Smid en Karin Hertsenberg

Concert op locatie van Ernst Daniël Smid en Karin Hertsenberg

De in Enschede geboren Ernst Daniël Smid vertolkte als wereldberoemd bariton tal van operarollen en maakte furore in grote Europese operahuizen.
De carrière van Sopraan Karin Hertsenberg, geboren in Oldenzaal, kwam in een stroomversnelling nadat zij prijswinnares werd in het tv-programma Una Voce Particolare van Ernst Daniël Smid. Zij is een veel gevraagde soliste voor rollen in opera’s, operettes en musicals.
Samen bieden zij een schitterend kavel aan in de vorm van een privé-concert op locatie. Een ware buitenkans voor de liefhebber van opera!
22
Een gladde badkamer-, douche- of toiletvloer stroef maken door STROEV

Een gladde badkamer-, douche- of toiletvloer stroef maken door STROEV

Aangeboden door STROEV-Jan de Vries

Jaarlijks zijn er ernstige ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren tijdens of na het douchen.
Niet alleen voor ouderen, maar ook bij kinderen en andere leeftijdscategorieën zit een ongeluk in een klein hoekje! Het aantal ongelukken door een gladde badkamer-, douche- of toiletvloer kan aanzienlijk worden verminderd door de vloeren te bewerken.
Jan de Vries van STROEV, de onbetwiste specialist in het bewerken van vloeren, biedt aan om uw badkamer-, douche- of toiletvloer stroef te maken. Dat gebeurt door middel van impregneren met een speciaal etsmiddel.
23
Training voor een jeugdteam onder leiding van bondscoach Ronald Koeman + door alle spelers gesigneerd Oranje-shirt van Matthijs de Ligt

Training voor een jeugdteam onder leiding van bondscoach Ronald Koeman + door alle spelers gesigneerd Oranje-shirt van Matthijs de Ligt

Aangeboden door Ronald Koeman

Ronald Koeman, coach van het Nederlands elftal, geeft in het voorjaar van 2019 een volledig verzorgde training aan een jeugdteam bij een amateurclub, in het voorjaar van 2019.
Daarnaast krijgt de koper van dit kavel een door alle spelers gesigneerd Oranje-shirt van Matthijs de Ligt.
24
Luxe arrangement voor 10 personen in Grand Hotel Huis ter Duin

Luxe arrangement voor 10 personen in Grand Hotel Huis ter Duin

Aangeboden door Grand Hotel Huis ter Duin

Deze kavel betekent genieten in optima forma voor 10 personen in Grand Hotel Huis ter Duin. Het bestaat uit een diner inclusief dranken in het met een Michelinster bekroonde restaurant Latour, een overnachting in een Luxe Large tweepersoonskamer met zeezicht, gebruik van sauna, zwembad, Turks Stoombad, fitnessruimte en een internationaal ontbijtbuffet.
Grand Hotel Huis ter Duin ligt aan het Noordzeestrand van Noordwijk en werd in 1885 geopend als het eerste hotel voor toeristen. Vele bekende gasten hebben er overnacht, zoals president Barack Obama, leden van het Koninklijk Huis, Grace Kelly, Kofi Annan en vele andere beroemdheden.
25
Kooksessie ‘TOM kookt met…’ onder leiding van Michel van Riswijk voor 4 personen bij De Bloemenbeek inclusief diner + overnachting + publicatie in TOM Magazine

Kooksessie ‘TOM kookt met…’ onder leiding van Michel van Riswijk voor 4 personen bij De Bloemenbeek inclusief diner + overnachting + publicatie in TOM Magazine

Aangeboden door Van Deinse Media/TOM magazine en Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek

Unieke kooksessie getiteld ‘TOM kookt met…’ voor 4 personen onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk bij De Bloemenbeek. De gelukkige koper van dit kavel mag met drie genodigden een schitterend diner samenstellen en koken, waarbij Michel van Riswijk vele fijne kneepjes van het vak uit de doeken doet.
Na afloop wordt gezamenlijk het diner genuttigd. Om de avond volledig in stijl te eindigen biedt de Bloemenbeek een overnachting aan in een van de fantastische suites.
Om dit kavel compleet te maken publiceert uitgever Van Deinse Media, tevens Founder en mediapartner van Kans voor een Kind, een verslag van deze kooksessie, geschreven door hoofdredacteur Erwin Gevers en gefotografeerd door Frank Visschedijk, in haar uitgave TOM Magazine... Bovendien wordt de kooksessie op video vastgelegd door Creative ICT. Dat betekent dus tevens een geweldige publicitaire waarde!
26
Lezing van Björn Kuipers in combinatie met officieel,gesigneerd shirt

Lezing van Björn Kuipers in combinatie met officieel,gesigneerd shirt

Aangeboden door Björn Kuipers

Deze kavel is elk jaar zeer gewild: een lezing van Björn Kuipers, de Oldenzaalse internationale toparbiter. De lezing gaat onder meer over communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team. De presentaties van Kuipers geven een bijzonder kijkje in de wereld van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij de perfecte link tussen ondernemen en topsport.
De koper van dit kavel krijgt tevens een officieel en gesigneerd scheidsrechtershirt van Björn Kuipers dat ook door hem is gedragen.
27
Schilderij ‘Inspired by Nature’ van Jenneke Brunnekreeft

Schilderij ‘Inspired by Nature’ van Jenneke Brunnekreeft

Aangeboden door Jenneke Brunnekreeft

Dit schilderij ‘Inspired by nature’, acrylverf op linnen, heeft een afmeting van 120 x 100 centimeter. We zien een zonsopkomst in het Haaksbergerveen. Deze Schotse Hooglander kijkt nieuwsgierig rond. Met zijn grote horens en een gewicht van ruim 800 kilo is het een imposant beest, maar de harige vacht maakt haar toch aaibaar en zacht.
Jenneke Brunnekreeft, in 1959 te Beckum geboren, groeide op met liefde en respect voor de natuur. In 1977 combineerde ze een opleiding tot plateelschilderes bij De Porceleyne Fles te Delft met een studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In 1982 ging ze terug naar haar geboortestreek en opende Atelier Zwierige Penseel, waar ze als zelfstandig kunstenares werkt. De natuur is haar belangrijkste inspiratiebron. Het mooie Achterhoekse landschap lijkt in haar schilderijen op een droomlandschap, haar impressie van de wereld om haar heen. Haar levendige portretten laten zowel een fysieke gelijkenis als een innerlijke geest van het model zien, waardoor haar werk plezierig wordt om naar te kijken en de zintuigen stimuleert.

28
Gesigneerd jack van Max Verstappen met certificaat van echtheid

Gesigneerd jack van Max Verstappen met certificaat van echtheid

Aangeboden door Red Bull Nederland en De Broodjesbox

Dit door Max Verstappen gesigneerde jack is een uniek kavel voor de ware Formule 1-liefhebber. Het is voorzien van een bijbehorende certificaat van echtheid.
28-A
Meet and Greet met Max Verstappen voor 2 personen + een VIP-arrangement bij de Jumbo Racedagen

Meet and Greet met Max Verstappen voor 2 personen + een VIP-arrangement bij de Jumbo Racedagen

Aangeboden door Red Bull Nederland en De Broodjesbox

Een unieke gelegenheid voor 2 personen om aanwezig te zijn bij de Jumbo Racedagen, een spectaculair event waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. De Nederlandse Formule 1-coureur geeft dan onder andere een aantal spectaculaire demonstraties. Dat is tevens de enige kans om Verstappen met zijn F1 rijdend in Nederland te zien.
Dit kavel is extra bijzonder omdat een Meet en Greet met Max Verstappen is inbegrepen.
29
Zeer unieke all inclusive wijnreis voor 6 personen naar het wijnhuis Azienda Cavazza in het Noord Italiaanse Veneto

Zeer unieke all inclusive wijnreis voor 6 personen naar het wijnhuis Azienda Cavazza in het Noord Italiaanse Veneto

Aangeboden door Azienda Cavazza en Elhorst Wijnen

Het slotstuk van deze veiling is een volstrekt unieke en zeer bijzondere wijnreis, aangeboden door het vermaarde wijnhuis Azienda Cavazza. Deze wijnreis biedt 6 personen 4 onvergetelijke dagen in de Noord-Italiaanse wijnregio Veneto. Hierbij is alles inbegrepen: vlucht, verblijf, ontbijt en diners - uiteraard met Cavazza-wijnen - en schitterende excursies. U wordt welkom geheten en begeleid door gastvrouw Elisa Cavazza.
Het vierdaagse arrangement ziet er als volgt uit:
Dag 1: De familie Cavazza heet u en uw gasten welkom in hun wijnhuis en laat u de schitterende wijngaarden zien in de heuvels van Gambellara en Colli Berici. U kunt de wijnen proeven die door de familie Cavazza worden geproduceerd sinds 1928 waarbij u wordt ondergedompeld in de prachtige atmosfeer en beleving van het wijn maken in Veneto
Dag 2: Stadstour door Vicenza, de stad van het Palladium, de Basiliek en het Olympische theater. De dag eindigt met een diner in een lokale trattoria met Cavazzo-wijnen.
Dag 3: Stadstour door Verona, de stad van Romeo en Julia, mooie pleinen en de machtige arena. Aansluitend wederom een heerlijk diner met Cavazza-wijnen.
Dag 4: Stadstour door het romantische Venetië met een watertaxi, lunch in een traditionele ‘bacaro’ en een diner in Cicogna, uiteraard ook met Cavaza-wijnen. De dag, en daarmee ook de wijnreis, wordt afgesloten met een heerlijke avond ontspannen samen met de familie Cavazza.

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420