Founders  

 

 

Impulse Info Systems B.V.

Oldenzaal

Impulse Info Systems behoort tot de grootste leveranciers op het gebied van informatiesystemen voor de Geestelijke gezondheidszorg in Nederland met vestigingen in Oldenzaal, Waalwijk en Pécs (Hongarije).
www.impulse-info.com

 

 

 

 

In het Veld Schoonmaak

Enschede

In het Veld Schoonmaak biedt onder meer regulier schoonmaakonderhoud, facilitaire bedrijfsdiensten, glasbewassing, gevelreiniging en gevelbescherming van bedrijfs- en wooncomplexen en alle specialistische schoonmaakdiensten binnen of aan elk denkbaar gebouw.

www.inhetveld.nl

 

Kuipers logistics

 

 

 

Kuipers Logistics

Oldenzaal

Een logistieke dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Kuipers Logistics biedt u een totaalconcept voor transport binnen Europa, met als core-business transport van en naar Italië.

www.kuiperslogistics.nl

 

In Person

Enschede

Uitzendbureau met tientallen vestigingen in heel Nederland. De diensten van In Person zijn Uitzenden, Payrolling, In House, Mobiliteit, Werving & Selectie en Outsourcing.

www.inperson.nl

 

Loohuis Communicatie & Beveiliging

Fleringen

Leverancier van telecom- en datacommunicatie oplossingen en van beveiliging van woon- en werkomgeving.
www.loohuis.nl

 

 

Heracles Almelo

Heracles Almelo

Almelo

Betaald voetbal organisatie.
www.heracles.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nuts Adviseurs

Hengelo

Een full service adviesbureau op het gebied van energie, internet, tv en bellen.

www.denutsadviseurs.nl

 

Omix

Deventer

De grootste dienstverlener van Nederland op het gebied van onderwijslogistiek: voor up-to-date vakkennis, training van medewerkers en direct inzetbare onderwijslogistieke professionals.

www.omix.nl

 

Van Deinse Media

Uitgeverij Van Deinse Media geeft eigen magazines uit, maar levert ook 'custom media' en relatiemagazines. Van Deinse Media beschikt over een eigen, creatieve ontwerpstudio. Ook het organiseren van evenementen zit Van Deinse Media in het bloed, blijkens bijvoorbeeld TOM's Business Blow Out, De Enschedese Haringparty, Military Boekelo-Enschede en netwerkbijeenkomsten van TOM's Businessclub.

www.vandeinsemedia.nl

 

Riwald Recycling

Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. Riwald Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen en heeft 3 vestigingen in Nederland.

Dankzij de efficiënte werkwijze en de verwerking in eigen beheer neemt Riwald Recycling een vooraanstaande plaats in binnen de recyclingsbranche, zowel qua capaciteit als wat betreft de concurrentiepositie.

www.riwald.nl


 

 


Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420