Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Kans voor een Kind-scholen

Kans voor een Kind adopteert Twentse scholen voor speciaal onderwijs, de ‘Kans voor een Kind-scholen’.  

De coördinatoren van de Kans voor een Kind-scholen zijn Joyce Voortman en Kim Brama. Hun mailadres is coordinatorenscholen@kansvooreenkind.nl.

Nieuws

 

Op deze pagina vind je de Kans voor een Kind-scholen. Dat zijn scholen voor speciaal onderwijs die door Kans voor een Kind zijn geadopteerd. Dat is zichtbaar gemaakt door een speciaal Kans voor een Kind-muurschild aan de gevel van de school.

De Kans voor een Kind-scholen krijgen jaarlijks een financiële bijdrage waarmee ze bescheiden wensen van kinderen kunnen vervullen die anders niet gerealiseerd zouden worden.

 

De scholen brengen elk jaar verslag uit van de wijze waarop hun budget is besteed. Indien de evaluatie positief is, wordt een nieuw budget toegekend.

 

Daarnaast vergroot de samenwerking met deze scholen - die vertegenwoordigd worden door twee coördinatoren - het draagvlak van Kans voor een Kind in de samenleving.

 

Als je hieronder op een school klikt, dan vind je daar informatie over de identiteit en de visie van de school, de naw-gegevens, gegevens over de docent die de school vertegenwoordigt voor Kans voor een Kind en verslagen van wensen die door de school zijn gerealiseerd.

 

Bekijk ook onze LinkedIn nieuwsbrief waarin Marjolein Voortman en Esther Bergboer centraal staan. Twee inspirerende ambassadeurs die zich vol passie inzetten voor een van onze Kans voor een Kind-scholen. Ben jij al abonnee?

 

 

 

Onze scholen