Cas beleeft een TOP-dag met Marco Borsato

Voor de zomervakantie van 2012 heeft onze dochter Bente met haar groep een wens ingestuurd naar Stichting Kans voor een Kind voor haar gehandicapte broertje Cas.

Cas is 9 jaar en al een aantal jaren superfan van Marco Borsato. Daarom had Bente de wens ingestuurd of Cas een keer iets leuks zou kunnen doen met Marco.

Het is gelukt om voor Cas zijn wens in vervulling te laten gaan; Cas ging, samen met Bente, ons en Carolien van Kans voor een Kind lunchen met Marco Borsato, en jawel... Marco had Cas zelf uitgenodigd op de fanclubdag op 14 oktober… zó geweldig!

Op woensdag 14 november jl. stond de afspraak gepland! De kalender werd gebruikt om de dagen weg te strepen... tot het eindelijk zover was.

Om 9.30uur kwam Carolien bij ons en hebben we eerst gezellig koffie gedronken. Na alle cadeautjes voor Marco ingepakt te hebben, gingen wij op weg naar Blaricum. Onderweg was het dolle pret, want (je kunt het al raden) er werd uit volle borst meegezongen met de liedjes van Marco. De stemming zat er goed in. We hadden om 12 uur afgesproken op een chique locatie met de mooie naam Rust Wat. Wij waren er mooi op tijd en konden ons alvast voorbereiden op zijn komst.....spànnend!:-)

Stipt om 12 uur kwam Marco eraan, samen met Nathalie (haar kennen wij natuurlijk ook goed van de fanclubdagen). Wàt een ontmoeting! Cas en Marco knuffelen elkaar alsof ze elkaar geregeld zien, zó geweldig om te zien! Gezellig hebben ze met elkaar gekletst over alledaagse dingen en elkaar cadeautjes gegeven. Tussen alles door werd er veel geknuffeld, werden handtekeningen gezet en foto's gemaakt natuurlijk!

Wij hebben héérlijk geluncht met Marco. Cas koos een pannenkoek (deze stond niet op de kaart, maar werd speciaal voor hem gemaakt). Marco hielp Cas met de pannenkoek ;-).

Na een uur werden er buiten nog een heleboel foto's gemaakt, héérlijk in het zonnetje. En ja..., toen kwam er natuurlijk een einde aan de lunch en moest Marco weer gewoon aan het werk.

 

Wij hebben met elkaar nog een tijdje nagenoten en zijn toen weer richting De Lutte gereden, want daar zijn we nog naar Pannenkoekenhuis De Stroper geweest met ons vijfjes. En raad eens wat?!; Natuurlijk stond de muziek van Marco aan op de achtergrond (haha... Carolien denkt ook aan alle details) en onze tafel was speciaal versierd! En dat had De Stroper geheel belangeloos gedaan.

 

Het was een on-ver-ge-te-lijk-e dag! Het verliep allemaal zó super en Marco heeft Cas de gelukkigste dag van zijn leven bezorgt!

Wij vonden het een TOP-dag en èrg bijzonder om te zien wat Kans voor een Kind heeft betekend voor Cas. Om Cas zó intens gelukkig te zien, dat is iets om nooit te vergeten.

Hartstikke bedankt voor deze superdag!!!!

Groetjes,

Cas, Bente, Barry en Gea Weber